sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Saaga tuli ja valloitti paimensukuiset - alamaisikseen?

Saaga, nyt 4.5kk ikäinen norjalainen metsäkissaneito on laittanut koirien päät ihan pyörälle. Niehku tykästyi oitis vilkkaan rohkeaan kissaneitiin - samaa hengenheimolaisuutta? - No ainakin vilkkauden ja kohelluksen suhteen. Niehku ja Saaga herkistelevät yhdessä: kumpikin nuoleen toistensa kuonoa, korvia, karvoja - ja nukkuvat sohvalla vierekkäin. Saaga omalla pedillään ja Niehku ainakin pää samaisessa pedissä. Koko koira kun ei petiin mahdu.


Nere vanhimpana ja viisaimpana ei ole ihan yhtä antaumukselliseksi heittäytynyt. Varsinkin, kun naapurin kissalle on aina murissut ja pörhistellyt niskakarvat pystyssä ikkunan äärellä, mikäli mirri on liian lähelle meidän pihaa kipitellyt.
Nere pitää mieluiten hieman etäisyyttä - sellaista molemmin puolista kunnioitusta useimmiten näyttää heidän välillään olevan. Tässä nyt kuitenkin Saagan leikki oli sen verran mielenkiintoinen, että täytyi lähennellä :)


Nalle rauhallisena herrasmiehenä ei myöskään ole hötkyillyt Saagan kanssa. Tyynesti ottaa vastaan kissaneidon hyökkäykset ja hännällä leikittelyn ja ruokakupilleenkin päästää nuuskimaan.


Mutta Niehku - heti ensimmäisestä tervehdyksestä lähtien on ollut suuri ystävä Saagalle <3
Varokaatten kuitenkin paimensukuiset alamaiset - tarvittaessa täältä pesee...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti