sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Taikapentujen petuetapaaminen 22.5.2011


Taikapentujen tapaaminen 22.5.2011 - vauhdikasta menoa!

29.05.2011 - 07:36 / Kategoriat: Pentue Adja 2011Pentuetapaamiset


Taikapennut palasivat Nereaneitolaan 22.5.2011 - vauhdikkaasti leikkimään!Nereaneidon Taikatuisku, Nana, saapui iloksemme jo edellisenä päivänä hoitoon. Nalle muisti pari minuttia kurista Nanalle, mutta sitten pojan sydän suli. Nere ja Niehku ottivat tytön vastaan iloisesti häntää heiluttaen. Nelikko viettikin pitkiä hetkiä pihalla kirmaillen. Nanaa vähän aluksi isot koirat jänskättivät, mutta vähitellen leikkimieli alkoi löytyä. Sunnuntaiaamun valjettua isoäitiä jo haastettiin leikkiin ja Nalle-enokin leikkipyörähteli muutaman kierroksen neitokaisen kanssa.Nere-isoäiti oli Nanan mielestä niin ihailtava. Neren perässä piti kulkea ja katsoa tarkaan isoäidin puuhastelut. Lauantaina tosiaan vielä vähän jänskätti, mutta sunnuntain koittaessa sai Nerekin leikkiinkutsuhaasteen.


Nalle rauhallisena poikana lähinnä opetti Nanalle hajujälkien tutkiskelua.


Niehku villikkomme kanteli Nanalle palloja ja keppejä leikkejä varten. Niehku, joka yleensä ilmoittaa omistavansa suussaan olevat tavarat, mikäli joku toinen niitä havittelee, oli nyt hyvin diplomaattinen ja leikitti Nanaa kauniisti - ilman omistumurinoita!Ainakin kukkien keskellä poseeraamisen taidon Nana oppi heti isoäidiltään - Nana <3Sunnuntaina saapuivat sitten Moskua lukuunottamatta loputkin Taikapennuista sekä pentujen vanhemmat Adja ja Omppu.Taikausva, Varma, saapui heistä ensimmäisenä. Nana esittikin heti leikkiinkutsun ja kaksikko ehti vilistää vahdikkaasti ympäri pihaa pitkän tovin ennen toisten saapumista.


Pieni lepohetki ja leikki jatkui....


.. meillekö puhutte?...


Varmoin askelin - tosin Varman varmuus oli aikamoisella koetuksella, kun Adja emo saapui paikalle. Adja päätti laittaa tyttösensä ruotuun ja ilmotti kovasanaisesti mielipiteensä riekkumisesta.


Tässä Adja Omppu leikittävät: riekkumassa Rölli, Tiida ja Varma. Nana rauhallisempana tyttönä päätti katsastella menoa terassin rappusilla - oli meno sen verran railakasta.Varma, Tiida ja Adja kuikuilevat mihin pojat katosivat..


pentuhyrrä pyörii....Taikatalvi, Tiida, ja Taikalunta, Rölli löysivät hetimmiten yhteisen leikkisävelen ja painin säännötkin olivat selvät...Rölli ja Tiida painileikki jatkuu...


Rölli ja Tiida hetken rauhallisemmin.

Tiida vauhdissa...
Tiidan tyylinäyte...


... ja sitten vähän tyttömäisemmin.


Rölli löysi pihalta pallon, jolla jo leikki talvella kinosten keskellä...


Röllistä on kasvanut upea, muhkea poika - ihan isänsä kuva!


Tässä  Taikapentujen Omppu-iskä - mielettömän upea uros <3Ryhmäpotretti Taikapennuista kera Adja ja Ompun:


Tässä he ovat: Rölli, Omppu, Tiida ja Adja, Nana ja Varma


Tytöt: Tiida, Adja, Nana ja Varma


Adja ja Tiida - äiti ja tytär :)


Rölli ja Omppu - poika ja isä :)


Seitavuoren Taikakuu, Omppu ja Adja - ihana jälleen tapaaminen


Varma päätti katsella päiväunosia toisten vielä jatkaessa riekuntaa - hyvät hermot ja rauhoittumiskyky :)


Mosku ei tällä kertaa päässyt paikalle, mutta alla pari kuvaa niin ikään muhkeksi pojaksi kasvaneesta Moskusta.Taikasumu, Mosku
Kuvat Moskun perhe

Taikapennut ovat nyt 4.5 kk ikäisiä veijareita.
Kaikki ovat hyvin kotiutuneet omien perheidensä pariin. Pentueessa on havaittavissa selvästi rakenteeltaan Omppu-tyyppisiä ja sitten hieman sirompia Adjan tapaan. Rölli on aivan ilmetty Omppu-isänsä muhkean olemuksen ja vankan luuston puolesta - väritykseltään vielä hieman tummempi.  Tiida on tyttömäinen Omppu - vankka luusto ja muhkea turkki. Nana on pennuista pienin - luusto on kuitenkin vankka ja rakenne hyvä. Varma on eniten siroa Adja-emoaan muistuttava rakenteeltaan. Sukupuolileima on kuitenkin jo nyt pennuilla hyvin selvä.
Luonteissakin näkyi selvästi eroavaisuutta: Tiida ja Rölli ovat perineet Adjan vilkkauden ja huikean avoimuuden. Nana ja Varma puolestaan ovat rauhallisempia ja pohdiskelevia - ensin pitää vähän harkita miten kaikkeen uuteen tulee suhtautua. Omppu-iskähän on rauhallinen, tasainen uros, mutta joka myös nuorena on ollut harkitseva uusien asioiden suhteen.
Uimiseen Adja emonsa tapaan näistä on mieltynyt Rölli, Tiida ja Varma. Varma suorastaan sukeltaa :). Mosku ja Nana eivät suotta tassujaan kastele.
Mahtavia pentuja ja kaikilla myös niin ihanat omat ihmiset! Kiitos teille kaikille !
Seuraavaa tapaamiskertaa odotellessa.... kaikille pentusille oikein paljon rapsutuksia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti