tiistai 25. syyskuuta 2012

Laulavia Onnen Unia - 3 viikkoa


Onnen Unet ovat musikaalisia...Onnen Unet ovat aloittaneet lauluharjoitukset. Toki heidän isänsä Peikko, Shacal Uniklubi on Uniklubi-yhtyeen kummikoira, joten pitäähän Onnen Unien harjoitella tulevaa varten - jos vaikka tulisi kutsu esiintymiskeikalle :)


Laulantaa, joikaamista, ulvontaa harjoitellaan yhdessä ja sooloillen - pitkäääään venyttäen kuonot kohti taivasta - ovat toden totta suden sukua.


Maailman valloitus on aloitettu pentulaatikosta - siellä tutkitaan, haistellaan, kävellään, juostaan, kiipeillään, painitaan - aloitellaan leikin alkeita.


Ja välillä istahdetaan ja söpöstellään..


Näytetään hyvin päteviltä koiranpennuilta..Osataan oikein kauniisti hymyilläkin - sanotaanhan lapinkoirien olevan nauravia ja laulavia...
 Kun pentulaatikko ei enää riitä...


On palava halu kiivetä yli laidan ja laajentaa tutkimusmatkailua ihan uusiin ulottuvuuksiin...
Energiaa tarvitaan maailmanvalloitukseen, lauluharjoituksiin - niin ja maistuihan tuo tämänpäiväinen matolääketahna aika omituiselta - lohdutusmaito on paikallaan...


Huolto toimii edelleen...


Taitoja osataan jo itsekin


Uni yllättää nopeasti ja sitten rentoudutaan perusteellisesti

Hetken hiljaisuus..


Adja ja Peikko "tekevät lapsille hyvää"


Kuten jo aiemmin olen kertonut Adjan puoliso - Onnen Unien isäkoira - Peikko, Shacal Uniklubi on Uniklubi-yhtyeen kummikoira. Peikon astutus - ja pentumaksut menevät suoraan lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen Lastenklinikan Kummeille.

Onnen Uni - pennut kartuttivat lahjoitussummaa 540€ verran ja tämä on nyt suoritettu suoraan Lastenklinikan Kummien lahjoitustilille.


kuva Shacal kennel
Peikko ja Uniklubi yhtye
kuva Shacal kennel
Shacal Uniklubi - Peikko, lisätietoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti