tiistai 18. syyskuuta 2012

Sinisilmäisiä Onnen Unia... 2 viikkoa


Adjan ja Peikon Onnen Unet availivat siniset silmänsä....

- toinen pojista on vapaana!




Adjan ja Peikon pennut tänään 2-viikkoisia. Tässä kasassa uinuu 6073g verran Onnen Unia.


Tyytyväisinä he kiirehtivät nauttimaan maitobaarin antimia, keskittyneesti nautiskellen, välillä oikein maiskutellen ja tietenkin hännät vipottaen maitoa imetään ahnaasti.


Nopeasti olo on kylläinen ja siniset silmät ummistuvat. Nukku-Matti heitti Unihiekkaa silmiin ja pentuset matkaavat Unimaahan katselemaan Unikuvia kera Uninutun tai Uninallen.... He katselevat Onnen Unia tassut vipattaen, haukahdellen, vingahdellen, muristen... 

poika 2 ja tyttö 1

Onnen Unet käpertyvät lähelle emoaan - lämpimään - maailman ihanimpaan paikkaan.

poika 2 ja tyttö 2
poika 1
Vielä yksi salaisuus - kuiskaus....

.... ja unipusu emolle.....
tytöt 1 ja 3
....siskolle.
poika 2 ja tyttö 3
tyttö 2

Hetken pentulaatikossa vain uinutaan. Adja viettää sen ajan omaa aikaa kuulostellen kuitenkin tarkkaan pentulaatikon ääniä. Sopivan ajn kuluttua Adja palaa laatikkoon, nuuhkii pennut, pissattaa, nuolee puhtaaksi - ja Onnen Unet avaavat siniset silmänsä. Pentupesässä alkaa kuhina. Vapaalla, horjuvalla tyylillä kiiruhdetaan syömään. Matkalla harjoitellaan jo huojuville takatassuille nousua, etunojapunnerruksia. kaverin kuonon puraisua, tassun maistelua, murahtelua siskolle ja haukahtelua veljelle. Tulevan viikon aikana paitsi, että sinisten silmien katse kirkastuu ja korvat avautuvat, tulee heistä liikkumisen mestareita. Kehityksen vauhti on aivan huima!


Pötkylöistä on kuoriutumassa paimensukuisia lapinkoirapentuja :)



Onnen Unista on vapaana toinen pojista !

Tiedustelut: arja.tomminen@pp.inet.fi tai 050 5728948



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti