sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Neren lapsukaiset...


Neren 2008 Nereaneitolassa kasvaneista pennuista....


Piki, Eidalun Murheenkryyni 
Piki ehti jo hämmentää niin oman perheensä kuin Nereaneitolan väkeäkin kesällä. Lenkeillä siis mennä löntysteltiin, ylämäissä viimeistään hyydyttiin.. Piki haaveili ennenminkin mielummin mökkilaiturilla. Pohdiskeltiin, että onko vain Nere-äitiinsä tullut - mukavuudenhaluinen vai onko jotakin pahemminkin vialla... eläinlääkärillä perustutkimus kunnossa ja verikokeitakin otettiin....


Onneksi  kuitenkin: " Piki ylpeänä. Labrat oli kunnossa, ei ole hypotyreoosia :-). Ehkä sitten vain tullut äitiinsä, mukavuudenhaluinen, vai miten se oli..." - kirjoitti Pikin emäntä huojentuneena.

Pikillekin alkoi hieman vauhtia löytyä, kun syksyn ensilumi satoi maahan lokakuulla. Tässä mökillä ja seurana poikansa Peetu.


Pikin kuvat Pikin oma perhe, kiitos :)Adja, E. OnnenkantamaAdjan loppukesä sujui pentusia masussa kasvatellen ja elokuulla olo oli jo vähintäänkin tukala. Tilanne helpottui, kun Adjan ja Peikon Onnen Unet näkivät päivänvalon 4.9.2012. Tosin siitä alkoi sitten Adjan toinen urakka -pentujen vaativa huolenpito 24/7/7. Ja kyllä nuo 7 viikkoa jälleen verotti huolehtivan äitikoiran olemuksesta suuren osan...


Adja palaili omaan kotiinsa lokakuun loppupuolella ja siellä Tiida jo odottelikin omaa äitiään takaisin leikkikaveriksi.

Adjan ja Tiidan kuvat T. Tuominen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti