sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Taikapentujen syyskuulumisia


Taikapentujen syksyä...


Adja ja Ompun pentuset ovat saavuttaneet jo 1v10kk iän.


Minna kävi Varman kanssa tapaamassa 7.10.12 Rölliä HelsingissäRölli, Nereaneidon Taikalunta ja Varma, Nereaneidon Taikausva


Röllistä on kasvanut upea nuori mies, reipas, tottelevainen - vähän pohdiskeleva uusien ihmisten suhteen, mutta vain hetken..

Varman kanssa vauhtia riitti, tuskin kuvaaja pysyi perässä...Tälle miehelle varmasti tulevaisuudessa morsian ehdokkaita löytyy, mutta pojan tulee toki vielä vanheta... vaikka terveystarkit jo hyvin tuloksin onkin plakkarissa.


Kaikki Röllin ja Varman kuvat Minna RinneMoskun, Nereaneidon Taikasumu kuvia olemme saaneet ihailla Fb:ssa.


Mosku asustaa Lahdessa ja kavereina pyörii perheen kissat. Mosku on ilmeeltään ja väritykseltään hyvin Adja-emonsa kaltainen - siis aivan hätkähdyttävää yhdennäköisyyttä.


Moskun kuvat oma perhe


Taikapentujen tytöistä Nana, Nereaneidon Taikatuisku


Nana asuu Hattulassa Hämeenlinnan lähellä. Nanan kuulumisia kuulenkin aina välillä, koska hänen perheensä isäntä ja poika ovat nuorimmaiseni tennisharrastuksessa mukana. Nana on reipas tyttö, jolla on tilaa juosta ja porhaltaa omassa pihassa ja lenkit sujuvat hienosti. Nana on saanut paljon ihailuita osakseen mukavan luonteensa ansiosta. 
Kuva Nanan oma perheTiida, Nereaneidon Taikatalvi


Tiida sai totutella olemiseen ja elämiseen ilman koirakaveria 8 pitkää viikkoa, kun Adja- emo oli täällä Nereaneitolassa hoitamassa Onnen Uniaan. Jakso oli erinomainen, Tiida selkeästi itsenäistyi ja sai rohkeutta olemukseensa. Kesäkausi sujui agilityn alkeiskurssin merkeissä ja talvella seuraa jatkoa - Tiida on hyvin motivoitunut ja motivoitavissa kentällä..


Tiida rakastaa uimista ja loikkaakin suoraan laiturilta mereen... vesipeto kuten äitinsäkin.

Tiidan kuvat T. TuominenNereaneidon Taikausva, Varma

kuva Minna Rinne

Varma käväisi leikittämässä Nukkaa paluumatkalla Helsingistä. Siellä vauhdikkaat hetket Röllin kanssa eivät vielä olleet saaneet kaikkea leikkienergiaa kulutettua loppuun.
Varma on kaunis neito. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja niimpä Varmakin omaa niitä monia -
 niin monia, että joskus joku on kysellyt, että niin kuka.... Siis Taini, Pymppy, Stiina, Pymppystiina, Varmastiina.....


Varma lenkkeilee pitkiä metsälenkkejä omien laumakavereidensa Ruutin ja Tuiskun kera. Ja Varman löytää myös Minnan kera agilityhallilta.... niitä ekoja kisoja odotellessa!


Kaikki Varman kuvat Minna Rinne
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti