lauantai 8. joulukuuta 2012

Minja, Nanouk, Neve, Tiida - Nereaneitolan tyttöset maailmalla


Nereaneitolan sijoitustyttösten talvisia kuulumisia...

Espoosta kuultua....

Neve (N.Onnen Uni) käväisi Itsenäisyyspäivän kunniaksi tervehtimässä Adja-emoaan ja puolisiskoaan Tiidaa Espoossa.

Anna kertoili tyttösten tapaamisesta:
Lumituiskussa leikki Tiidan kanssa sujui vauhdikkaasti. Adja oli perinteiseen tapaan sitä mieltä, kun pennut on kertaalleen "maailmalle lähetetty, voisivat myös siellä pysyä" - mietintätuokion jälkeen Adja olisi sitten kuitenkin ollut leikkituulella...


Nevestä on sukeutumassa todella kaunis tyttö. Neve on hyvin reipas pentu. Pentukoulussa on ahkerasti opeteltu asioita ja niiden harjoittelua on jatkettu kotona - monen monta asiaa oli jo hyvin hallussa :).
Tiida (N.Taikatalvi) rakastaa nimensä mukaisesti talvea!
Voi sitä riemua, kun hangessa voi sukellella, piehtaroida, hepuloida... yksin ja yhdessä Adja-äidin kanssa. Vauhtia riittää vielä agility harjoituksiinkin - hyvä Tiida.Ennen aikaa lumi, oli mukava kirmailla sammalmättäillä - metsälenkeillä yhdessä Adjan kanssa


Välillä ihaillen aamu-usvaista maisemaa...


Neven, Adjan ja Tiidan kuvat Tommi Tuominen


Kuulumisia Porista....

Minja (Puurattaren Elotuuli) on nyt 16 viikon ikäinen neitokainen. "Pieni ja viaton" - ilmeellä varustettu reipas tyttönen.Rokotuksilla käynti sujui jälleen oikein mallikkaasti ja tyttönen oli kunnossa, painoa on kertynyt sopivasti n. 9kg. Minttu ja Minja ovat myös ahkerasti harjoitellet perusasioita :) - hyvä te!

Minttu kertoo tytöstä:
"Muutenkin meillä menee ihan hyvin, välillä saa olla tosi ylpeä Minjasta miten hienosti jo asioita osaa. Oltiin tuossa viime viikolla yksi päivä luontopolulla metsässä kävelemässä, Minja vapaana, kunnes vastaan tuli pari ihmistä ja koiraa hihnassa ja Minja nuo ensin huomasi kun edelläni kulki ja pysähtyi saman tien niitä katsomaan. Kutsuin Minjaa tänne ja lähti samantien juoksemaan luokse että sain kytkettyä kiinni. Kyllä silloin sai olla ylpeä ja sai tietenkin superkehut ja leikitykset. Noilla meidän metsälenkeillä ollaan paljon juuri luoksetuloa harjoiteltu, palkkaantuu siinä parhaiten lelulla ja mulla onkin lenkeillä aina lelu mukana, jota käytetään vaan noilla lenkeillä".

Harmaita hiuksia tosin Minja aiheuttaa vielä, kun korvat katoavat kolmen somalikissakaverin perään rynnätessä - se ei ole toivottavaa käytöstä. Onneksi tämä korjaantuu, kun pentuhepuliaika menee ohitse - ainakin meillä kissat saavat olla ihan rauhassa.

Minjan kuvat Minttu Ruohomäki


Tammisaaren tapahtumia....

Nanouk (N. Haaveen Helinä)

Hulina kauniisti Helinänä
kuva Merja Riijärvi


Nanouk vietti juuri 1- vuotissynttäreitään. Muutenhan Tammisaaressa edelleen pohditaan mitä tästä Niehku-äitinsä tyttärestä oikein isona tulee :) - jatkamme pohdintoja yhdessä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti