keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Keväät kaksi viikkoisia...


Kaksiviikkoiset Kevät- pennut ovat täynnä toimintatarmoa. Päivän aikana kehityksessä toteaa tapahtuneen uusia juttuja. Silmät ovat kaikilla auenneet, maailmaa kurkistellaan uteliaana. Tassut alkavat kantaa, huojuen kuljetaan pieniä matkoja eteenpäin. Istumassakin pysytään hetki. Kaverin kuono on löytynyt ja sitä maistellaan - pian löytyy hännät, tassut, Tiida-mamman poskivillat....

Pentulaatikon alustanvaihtojen ajaksi Keväät pääsevät tutustumaan laatikon ulkopuoliseen maailmaan. Pienten elämä ei siitä mullistu, vaan samat rutiinit hoituvat myös huovan päällä - Tiida mamma on aina läsnä ja täyttää pentusten pienimmätkin toiveet.


Pulleamassuisina voi katsella makoisia unia...

....kaksin.....

Veljekset
...kolmisin...


 ....ihan itsekseenkin....

Tyttö
 ... mutta ei aikaakaan....


 ... kunnes masu on jälleen tyhjä ja on ateria-aika. Kaksiviikkoiset ovat ylittäneet kukin maagisen 1kg painorajapyykin. Koko kasa painoi aamulla 3274g.

Tiida hoitaa ja huolehtii. Hieman huolestuneena tulee katsomaan, mikäli joku pentu vinkaisee vastalauseen punnitessani tai sylitellessäni - tarkka mamma pitää olla.


 Poika 1 esittelee laatikossa jo sujuvia tassuttelupätkiä. Harjoittelun hän aloitti ensimmäisenä ja on hyvänä esimerkkinä sisaruksilleen. Tyttö on rauhallinen ja kertoo sitten, jos jokin asia ei suju mielen mukaan. Tassut hänelläkin alkavat löytyä pitävinä pyllyn alle. Etunojapunnerrukset ovat hyvin hallinnassa.


Tyttö & Poika 2

 Kuten aiemmin todettu - Poika 2 osaa todellakin söpöstelyn taidon - hurmurin alku!


Poika2 & Tyttö 

Pentuhuoneen tapahtumat herättävät jatkuvaa kiinnostusta ja päivystäjiä löytyy aidan takaa milloin yksi ja toisinaan useampi. Ainoastaan Nalle-poikamme on päättänyt pysyä poissa aidantakaa tuumaten ettei pentujenhoito kuitenkaan ole miesten juttu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti