keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Hurrrjia otuksia - Keväät 5 viikkoaTiidan ja Raisun Keväiden vauhti kiihtyy. Enää ei hissukseen tassutella, vaan paikasta toiseen juostaan, pompitaan, säntäillään... Vilaus ja pentu on jo jossain muualla. Toki sitten kaikki luvattomat paikat ovat niitä kaikkein mielenkiintoisimpia ja sinne tietenkin yritetään ihan varmasti mennä.


Onneksi vauhti on lisääntynyt, jotta pennut pysyvät lämpiminä piharetkeilyn aikana. Kesäilmat ovat pettäneet pahasti. Keväät ovat joutuneet ulkoilemaan hyisessä tuulessa, sateen jälkeen, lämpötilan ollessa niukasti +10 asteen yläpuolella. Todellinen kesä!


Viileys ei Keväitä onneksi haittaa. Painimatsit ovat haukoja - omaa "voimaa" tehostetaan hurrrrjalla murinalla ja rähinällä - ovat niin olevinaan isoja ja pelottavia. Ensimmäisen näytöksen antaa tyttö & poika 2 ja jälkimmäisen veljekset siskon toimiessa erotuomarina.
Tiida- mamma katselee pentusten riehuntaa rauhallisesti. Toisinaan olisi kyllä kiva saada oma mammakin mukaan riekkumaan. Tyttö päätti käväistä kysymässä mammaa mukaan leikkimään....


Keväiden suuhun löytyy kaikki mahdollinen pihasta. Tiida välillä tarkistaa mussutuksen laadun ja kohteen.


"Jos oikein lujaa tästä kiskon, niin mitähän...." - pohtii poika 2


Mikään lehdykkä ei voita maitobaarin antimia...Veljekset pohtivat mitähän sitä seuraavaksi tekisi, minne mentäisiin....
Kevään prinsessa, Nereaneidon Kevättaika


Tumma prinsessa on reipas ja hyvin sosiaalinen tyttö. Ihan takuusti hän ryntää ensimmäisenä luokse pentuhuoneesta, antautuu syliin helliteltäväksi, pusuttelee ja nuuskii antaumuksella. Vain lyhyen hetken. Tälläkin neidillä seikkailunhalua riittää ja tutkittavaa riittää. Veljet ovat vihdoikin kasvaneet ohitse ja tyttö on alkanut näyttääkin kauniilta paimensukuisneidolta mörssäriveljiensä rinnalla. Painoa prinsessalle on kertynyt 2425gKevään prinssi no 1, Nereaneidon Kevätyö


Tämä poika herättää ihastusta mielenkiintoisen ulkonäkönsä ansiosta, ei ihan perinteisin paimensukuisten väritys. Ja tuo valkoinen hännänpää!. Tämä poika ehtii paljon; vauhti on sen mukainen, käännökset tiukkoja ja välillä edetään hauskasti pomppien - hän on lempinimensä Töpsö ansainnaut. Poika on rohkean ennakkoluuloton. Sylissä tämä prinssi ei ehdi vanheta - on kiire!
Ruoka maittaa ja jälkiruoka on aivan must juttu - hän on hellyttävä "mammanpoika". Painopuntari näytti 2450g.
Kevään prinssi no 2, Nereaneidon Kevätaamu


Tämä prinssi on puolestaan hyvin tasaisen rauhallinen. Poika ei turhia hötkyile. Asioihin suhtaudutaan pohtien, tasapainoisesti, rauhallisen uteliaasti. Tarpeen vaatiessa toki riekkuvaihdekin löytyy. Tämä prinssi viettää myös mielellään hetken sylittelyssä. Keimailun ja söpöstelyn taito on hallittu alusta alkaen - hurmuri prinssi. Kun leikit on leikitty, niin sitten nukutaan... Pojalla on vahva urosleima jo nyt hallussaan ja muistuttaakin paljon Raisu-isäänsä. Painoa on kertynyt 2610g ja ruoka maittaa!
"Mun mamma on edelleen maailman paras"


Kurkistellen- keikistellen...


Ja lyhyt pohdintahetki - sitten leikki jatkuu....


 Tiida mamma jatkaa rauhallisena vahtimistaan...


Eilen aamulla sai hieraista silmiään muutaman kerran, mutta todeksi se oli uskottava. Kesäkuun 17. päivänä, jasmiinin kukkiessa pihalla, juhannusviikolla satoi lumiräntää!
Sitä riitti ihan maahan asti, se pysytteli Neren turkilla ja kukkasten lehdillä ja lämpömittarissa vain 2 astetta - mikä kesä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti