maanantai 15. joulukuuta 2014

"Hei, me leikitään" - Helisevät huliseeLeikkitäti-Nukka aloitti pestinsä Helisevät ovat leikki-iässä. Lelut ovat alkaneet kiinnostaa, vetoleikin alkeita harjoitellaan, pallolle kokeillaan murista, ja kaverin häntäkin käy lelusta - oli aika marssittaa leikkitäti- Nukka paikalle. Nukka leikittää meillä uskollisesti ja kauniisti pentuja. Hän on oikea kärsivällisyyden perikuva - kaikkien emokoirien unelma, jotka haluavat itse pienen hengähdystauon 24/7 tarjoamistaan hoivapalveluista.
Nanouk ei ole kuitenkaan kuka emokoira tahansa - Nanouk on tarkka, siis ihan superhuolellinen mammakoira. Ennenkuin Nukka saattoi aloittaa leikkitädin roolinsa, kävi hän melkoisen tarkastelun ja haastattelun aikeidensa oikeellisuudesta ja hyväntahtoisuudesta Nanoukin kanssa läpi. Nanoukilla oli tarkat kriteerit!
Mutta Nukka läpäisi testin, sai luvan ja aloitti leikittämisen - tosin aluksi laatua valvovan silmäparin alaisuudessa.

Poika 1
Poika 2
Tyttö 3
Poika 4
Tytöt 8 & 5
Poika 6
Tyttö 7


Mustaa ja valkoista - mustaa ja punaista


 Yhdessä leikin alkeita


 Saaliis hallussa


 Nanouk tarkistaa itse myös ensin kaikki lelut, koeleikkii ne ennenkuin pennut saavat niihin luvan. Nanouk on myös tarkkana ettei vaan Nukka varasta pentujen leluja itselleen - onneksi Nukka on meillä lauman pahnanpohjimmainen - tai no alin ja alin - onko se nyt sitten Nukka vai näiden pentujen Nalle-setä tiedä sitä. Jokatapauksessa onneksi Nukka on nöyrä ja luovuttaa ilman pöhinöitä kiltisti kaikille kaiken. Leikit voivat jatkua sulassa sovussa! Nanoukin saa kaipaamansa lepohetken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti