lauantai 14. maaliskuuta 2015

Tuulen Huminaa & Kuiskauksia 3viikkoa4päivääNereaneidon Tuulen Humina, "Tuike"
Nereaneidon Tuulen Kuiskaus, "Nasta"


Kolmiviikkoiset Tuulen -tytöt harjoittelevat ahkerasti liikunnallisia taitoja. Huojuen, liukastellen - sinnikkäästi aina uudelleen ja uudelleen.


 Useimmiten kävelyharjoitus tyssää kuitenkin siihen, että Minja-mamma päättää aloittaa huolintatoimet ja kellauttaa kumoon juuri tassuilleen päässeen pennun. Pesurissa pysymisen Minja varmistaa vielä asettamalla oman tassunsa hyvin tukevasti pennun päälle. Pesun jälkeen onkin aterian vuoro ja sen jälkeen maittaa uni - joten kävelyharjoitukset ovat vielä kovin lyhytaikaisia.


Tuulen -tytöt ovat keksineet maistelun ihanuuden. Minja-mamman korvakarvat, kaverin kuono, oma tassu, pentulaatikon huopa - kaikkea pitää maistaa. Pienet terävät naskalitkin ovat ikeniin ilmestyneet.


Nereaneidon Tuulen Humina, "Tuike" 3-viikkoa

Nereaneidon Tuulen Kuiskaus, "Nasta" 3 viikkoa
Pentulaatikkoympäristöä on ryhdytty laajentamaan. Pentuhuoneeseen aloitellaan tutustumista - parketti vain vie kertakaikkisesti vielä tassut alta - tutkimusretkeilijät joutuvat tyytymään toistaiseksi mattoalustoihin. Harjoitus tekee mestarin - ei mene kauaakaan, kun tämä tyttökaksikko viilettää hyvin sujuvasti ympäri huonetta. Minja on aloitellut leikinalkeiden opetuksen. Riemukkaasti hän pyörähtelee lattialla selälläänkin ja houkuttaa tyttöjä leikkiin mukaan - tassuilla ja kuonolla tönäisee ja välillä vähän kuonopielestä hellästi puraisee - malta vielä hetki...Touhuhetki päättyy jälleen nopeasti välipalan nautintoihin...


 ... ja sitten etsitään sopiva uinailupaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti