tiistai 17. maaliskuuta 2015

Tuulen- tytöt 4 viikkoa - ulkoillen keväisesti


Aurinkoinen tiistai -
tytöt 4 viikkoa Tuike & Nasta ovat käyneet ulkona Minja-mamman kanssa jo parina päivänä - pieniä hetkiä kevättä nuuhkien.
Öisin on ollut vielä kipakkaa pakkasta, mutta nopeasti aurinko on lämmittänyt ilman. Viime päivien aikana kuten tänäänkin lämpötila kipusi iltapäivästä jo yli kymmeneen asteeseen. Niin ihanan keväistä!


 Piha on osin jään peitossa, osin mutavelliä ja onneksi on muutama kuivempikin alue. Hiekalla Tuulen- tytöt ovat tepastelleet edestakaisin ja tassujen pitävyyttä on toki käyty kokeilemassa myös jäisellä alueella - hienosti pitää. Nasta on tutkiskellut reippaasti, Tuike on rauhallisempi.


 Minja-mamman huolinta toimii myös pihalla - suuri hämmennys syntyi, kun Nasta teki pisut hiekalle - mites nyt??? Onneksi ei Minja kuitenkaan alkanut hiekkaa putsata ;)


 Seikkailu alkaa.. piha valloitettavana. Välillä mietintätuokio... Vaikka aurinko lämmittää mukavasti, on maa vielä kylmää. Pienet tassut alkavat nopeasti palella. Ensin niitä nostellaan ja hetken päästä värisyttää ja sen jälkeen kuulukin jo vieno pyyntö - josko pääsis lämpimään. Ulkoiluhetkiä pidennetään pikkuhiljaa ilmoista riippuen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti