lauantai 21. maaliskuuta 2015

Tuulen tytöt - leikitellen, retkeillen...
 Leikin alkeet kiinnostavat neliviikkoisia Tuulen tyttöjä. Tosin Minja -mamma on hiukan sitä mieltä, että lelut ovatkin ilmestyneet pentuhuoneeseen ihan häntä varten.


 Lelut vaivihkaa hipsutellen katoavat pentujen ulottuvilta...oho se katosi - tavoittelempa vielä tuota toistakin aarresaaliikseni...


  ... ja ainahan pennut voivat nautiskella välipalan sillä aikaa, kun mamma testaa vinkulelun ominaisuuksia

 


 Jekut tosin eivät enää kovin kauan näihin tyttöihin uppoa. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo :)


 Leikin lomassa voi kokeilla myös mitä sisko tuumaa painimatsista.


 Tuike & Neera- serkku 4kkViikolla saimme nauttia upean lämpimistä keväisistä maaliskuun päivistä auringonpaisteella höystettynä. Tänään on pakkasta, pohjoistuuli puhaltaa huisin kovaa ja kylmästi. Eipä paljon aurinkokaan lämmitä.


 Piha on ihan jäässä - no parempi toisaalta sekin kuin mutavelli, josta myös saimme kuluneella viikolla "nautiskella" Tutkimusretkeilijät ovat valmiina selvittelemään, mitä pihalta löytyykään.... Vähän meinaa tassuvarpaita paleltaa... Minja-mamman esimerkkiä seuraten tytöt kuitenkin lähtevät tutkiskelemaan. Tuuli sekoittaa pörröturkkia ja korvatkin lepattaa tuulessa.


 Sinnikkäästi - uteliaisuus voittaa - tytöt nuuskuttelevat. Pian on aika lähteä sisälle lämmittelemään ja harjoittelemaan muutakin kuin maidollisia nautintoja - josko nappuloita kanajauhelihan kera? Maistuiskohan?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti