perjantai 12. kesäkuuta 2015

Kaikenkarvaisia pentuhuoneessa..

 Kaikenkarvaiset otuksemme ovat alusta alkaen jälleen käyneet kukin vuorollaan pentuaidan takana uteliaana tirkistelemässä pentuoneen tapahtumia. Korvat pystyssä kuunnelleet vikiseviä ja murisevia, haukahtavia ääniä. Nenät nuuskuttaen haistelleet kantautuvia pentuisen maitoisia tuoksuja.
Odottaneet malttamattomina oven avautumista heillekin. Kunnian tällä kertaa ensimmäisinä saivat norjalaiset metsäkissatyttömme Saaga & Helmi.


 Helmi kurkisteli ensin varovasti laidan yli sivusta ja sitten, kun pentulaatikon sisältö osoittautui vielä varsin vaarattomaksi - lue: ei naskalihampaita suussa - uskaltautui hän lähempään tutustumiseenkin.


 Saaga asteli samantien rohkeasti kurkistelemaan aitiopaikalta pentujen ateriointia.


 Koiramaisista kaikenkarvaisista Neera on myös päässyt ihastelemaan pieniä serkkupoikia- ja tyttöjä. Neera aloitti Helmimäisesti laatikon sivulta kurkistelun..


 Oihhh!


 Sitten Nukka esitteli Neeralle 7kk pentusensa oikein lähemmin. Neera olisikin ollut valmis jo tassuttelemaan laatikkoon, mutta ei ne pennut vielä ole leikitettäviä - pian kyllä.


 Ja karvaiset otuksethan ei meiltä ihan heti lopu. Norjalaiset metsäkissapojta ovat käyneet myös tutustumassa pentulaatikon tuhisijoihin. Tässä Iivari venyttäytyi ihmettelemään pentuja...


 ... Onni tyytyi tähystämään penkiltä laatikkoon, josta onkin hyvä näköala koko pentulaatikkoon. Niehku ja Nalle pääsevät myös pikapuoliin katsastamaan pennut. Niehku-isoäiti on jo innokkaana odotellut vuoroaan - pian...

Hopea-pennuilla on jo paljon tarinoita kerrottavana. Laatikosta kuuluukin melkoinen äänten kirjo ajoittain - lähinnä, kun masut on täynnä ja haeskellaan unipaikkaa. Silloin samalla on paljon tarinoitavaa. Osa tarinoista kuiskutellaan Nukka-mamman korvaan. Silmiä siristellen tirkistellään jo avautuvista luomiraoista kesäistä päivää. Kohta on korvatkin kuulolla.


 Unten maille...

Tyttö 1
Tyttö 2
Poika 1
Poika 2
Poika 3

Hopea- pentujen Vili-isä lähetti meille kesäisen kuvaterveisen. Komea on!

kuva Maria Nisu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti