tiistai 23. kesäkuuta 2015

Nukan & Vilin Hopeat 3- viikkoisia - nimiäisiäkin vietetty
 Aika soljuu ihan huikean nopeasti eteenpäin. Hopea-pennut ohittivat eilen kolmen ikäviikon rajapyykin. Vauhti on lisääntynyt sen myötä. Pentulaatikon ulkopuolella on jo tutustuttu ympäröivään huoneeseen. Todettu matto pitävämmäksi alustaksi tassujen alla kuin parketti - no vielä hetken.
Korvat ovat kuulolla. Äänivaroja kokeillaan laidasta laitaan - eikä volyymi ole hiljaisimmasta päästä.
Kasvut ovat hyvin tasaisia. Pojat 1880-1810-1850g ja tytöt 1670-1750g

Nimiäisetkin ehdittiin viettää. Tosin tytöt vielä hetken arvuuttelevat kumpi on kumpi. Pojat ovat selvillä. Hopea-pennut nämä siis ovat. Jatkavat Nukka-emonsa perintöä; Nukkahan on viralliselta nimeltään Seitavuoren Hopeatee.

Tytöt tulevat olemaan Nereaneidon Hopeasydän, "Alma" ja Hopeatähti, "Nasti".
Pojat puolestaan Nereaneidon Hopeanuoli, Hopeasampo, "Sampo" ja Hopeavalo, "Jörö".

Esittelyt seuraavassa

Tyttö 1 - N. Hopeasydän / Hopeatähti
Tyttö 2 - N. Hopeasydän / Hopeatähti
Poika 1 - N. Hopeanuoli
Poika 2 - N. Hopeasampo
Poika 3 - N. Hopeavalo
Veljekset poseeraavat.
Pojat 1 & 3 & 2
Tyttö 1
Tyttö 2

Pentulaatikon ulkopuolella tutustutaan leikin alkeisiin, syödään, nukutaan, haukutaan, muristaan, vingutaan, kun tassut luistavat - paljon mahtuu asioita lyhyisiin valvehetkiin.


Sisarusten, Nukka-emon, Neera-serkun kuonot ovat tosi kiinnostavia - niitä pitää haistella ja maistella.

Tyttö 2 & Poika 1
Pojat 2 & 1
Poika 3 & Tyttö 2
Tytöt 2 & 1Uni voittaa pienet vielä nopeasti ja makoisasti. Neera serkku on vaan niin malttamaton. Neeran mielestä pentujen kuuluu olla hereillä ja aloittaa jo leikkiminen.

"Nukuks sä?"
"Ai nukut siis, voisiks sä herätä jo?"
"Ai et vai, no mä sitten vahdin sun unta"
"No voin mä vahtia sunkin nukkumista"

Riemu onkin valtaisa, kun pennut vihdoikin alkavat heräillä - se on ihan huippua Neeran mielestä. Pentuja nuuskitaan, pusutetaan, halitaan, yritetään leikittää - mutta EI pissateta EIKÄ syötetä - jossain Neeran mielestäkin menee raja emon ja leikkitädin välillä!Sitten halitaan tyttö 2
"Mulla on sulle asiaa - poika 2"


Leppoisa päivähetki. Pentuhuoneessa kuvan ulkopuolla kuljeskelivat, kiipeilivät, makoilivat myös meidän norjalaiset metsäkissamme Iivari, Onni & Helmi - ihan oli pentuhuone karvaisia tassuja valloillaan.


 Pennut nautiskelevat vielä maitobaarin antimista. Eilen kolmiviikkoispäivän kunniaksi maisteltiin jo matolääkkeet. Tänään on vuorossa kiinteiden ruokien maistajaiset - piimä+kanajauhelihaa tulee olemaan löysänä vellimössönä tarjolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti