lauantai 5. syyskuuta 2015

Hilpeää menoa, puhinaa, purinaa - Tuulen tyttöjen pentrutreffit 25.7.2015
 Kesä suosi meitä aina välillä yhden päivän verran - yksi näistä aurinkoisen kauniista päivistä oli Tuulen pentujen treffipäivä. Onneksi! Tuulen tytöille oli kertynyt ikää 5kk. Ikä, jolloin neidot eivät ole kauneimmillaan - jalat on kasvaneet honkkelin näköisiksi, turkkia ei vielä ole nimeksikään ja häntäkin näyttää ruppanalta - onneksi se on ohimenevää ja kaunottaria näistäkin tytöistä on sukeutumassa.


 "Tuike", Nereaneidon Tuulen Humina - poskivaalennokset, valesilmät ja tassuvaalennokset ovat alkaneet tulla yhä selvemmin esiin. Tuike on perinyt Nalle-isän pienet ja pyöreäkärkiset korvat. Siskoksista edelleen pienempi. Eiväthän tyttöjen vanhemmatkaan isoja ole. Nalle-iskällä on "pienikokoisia" tyttöjä aiemmissakin pentueissa - normaalikokoisia kuitenkin. "Nasta",  Nereaneidon Tuulen Kuiskaus. Nasta on kasvattanut itselleen siskoaan enemmän jalkoja. Merkkivaalennokset on isänsä tapaan kermanvaaleita ja varsin niukkoja. Muuten ilme on aivan Minja-äidiltä perittyä.


Nasta & Tuike


Yhteiskuvien saaminen tytöistä oli sangen haasteellista. Useimmiten samaan kuvaan änkeytyi Neera tai Nalle tai sitten toinen tytöistä puuttui.  Tässä siskokset suuntaavat hyvin päättäväisesti...


 Neera leikitti, pyöritti, komensi, haastoi... kivaa riekkumista riitti.

Ja toki Neera- serkku vanhempana oli myös hiukan seurattava "idoli" Tuulen tytöille.


 Nalle-iskäkin malttoi hetkeksisi poistua rapsutusapajiltaan. Tuike ja Nasta päättivät oitis vauhdittaa iskän askellusta. "lällällääää, iskä..."


Jos oli haasteellista saada siskokset keskenään kuvaan, niin miltei mahdoton tehtävä oli saada koko perhe samaan kuvaan. Nalle-iskä siis mielummin nautiskeli saamistaan rapsutuksista toisaalla ja vältteli lähtemistä naisväen riekuntaan mukaan. Tässä kuvassa saatiin edes Minja-emo & Tuulen tytöt samaan kuvaan ja tietenkin Neera-serkku mukana.


 Ja harvinainen otos - koko sakki!


 Tuike & Nalle-isä


 Nasta & Nalle-isä


Nasta & Tuike
 Tyttöjen poseeraus - oli oltava nopea, mikäli halusi kuvan heistä...


 Sitten tavoittelimme perhettä yhdessä. Minja & Nalle kyllä istuivat kauniisti paikallaan. Nallehan istuu vaikka tunnin, jos ohjeistetaan :). Minja oli mieltä evvk.


 ... sitten saatiin Nasta kuvaan, mutta missä on Tuike?


 ... Tuikeella oli ensin bisneksiä hoideltavana. Tuike etsii paikkaa - tärkeälle toimitukselle...


 ... ja lopultakin. Näin se poseeraus melkein onnistui.


 Vapaa! Ja leikki jatkuu. Sypressiä ympäri...


...ja täältä tullaan.


 Kivat leikit loppuvat aikanaan ja on kotiin lähdön aika. Viimeiset otokset vielä ihanista Tuulen tytöistä.


 Treffit onnistuivat, hauskaa oli niin koirilla kuin meillä kaikilla. Ja nähän ovat hyvin ilmeikkäitä koiria kaikki - sukulaisia!Kasvakaahan upeiksi nuoriksi - tavataan taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti