keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Kuluneen viikon Tarinoita
Kulunut viikko on ollut täynnä uusia kokemuksia. Neljäviikkoiset Tarinat ovat kasvaneet viisiviikkoisiksi. Neera toimi leikkitätinä jo Nukan Hopea-pennuille. Nyt oli Neeran aika aloittaa leikkitätitoiminta myös Tarinoiden parissa. Voi sitä antaumuksellisuutta, jota tämä nuori neito on viikon aikana osoittanut. Hellästi tassulla taputellen, naskalihammaspuraisuja vastaanottaen on Neera touhunnut pentujen kanssa. Varovasti todella! Ja pennut ovat tykänneet tottakai, kun talosta löytyi oikea leikittäjä.Taika-mamma on katsellut tyynesti sivusta. Ei ole ollut huomautettavaa leikkitädin toiminnan laadusta - tainnut suorastaan huokaista helpotuksesta, kun on voinut hetkeksi antaa vastuuta toiselle pentujen kanssa seurustelusta.Aidan takana on vielä muu lauma odotellut. Odotus palkittiin kuluneella viikolla myös - "Me tullaan kohtaa sinne puolelle" - Tarinatyttö -Ja niinhän se päivä koitti, jolloin pentuhuoneen ovi aukesi suureen maailmaan. Tarinat olivat heti valmiita ottamaan haasteen vastaan. Vuorotellen kiivettiin pienen kynnyksen yli ja pian koko tila olikin hallussa.


Tyttö 1, tyttö 2 & poika 2
Poika 1

Ei mennyt myöskään kuin silmänräpäys, kun norjalainen metsäkissapoikamme Onni oli jo pentuihin tutustumassa lähemmin. Onni on utelias, vilkas, rohkea, leikkisä poika. Siinä sitten hetken ihmettelivät toisiaan. Taikakin antoi kissojen tulla pentujen lähelle ihan rauhassa. Taika on näiden viikkojen kuluessa tottunut hyvin kissoihin, todennut ne ystävällisen vaarattomiksi.
Sitten tehtiin tuttavuutta uudelleen jo tavatun Nalle-vaarin kanssa. Paikalla käväisi myös laumamme vanhin narttu, Niehku. Niehku ei aina jaksa pentujen lähentelyitä, vaan komentaa tarpeen mukaan vanhimpana riiviökakaroita.Poika 1 & Nalle-vaarin hännän metsästys

Nukka on ystävällinen kaikille. Pennut saivat hellän vastaanoton. Nukka saakin Neeran kanssa nyt yhdessä toimia Tarinoiden leikittäjänä. Pennut eivät isoja, aikuisia koiriamme mitenkään hämmästelleet, reippaana kulkivat jalkojen välissä tepastellen - isot ja pienet <3Kauan eivät Tarinat vielä jaksa puuhailla. Korvakarvakin meni vinoon, täytyy sitä rapsutella ja haukotella samalla. Ja uni voittaa!

Tyttö 1Ei kommentteja:

Lähetä kommentti