keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Leikitteleviä Tarinoita - neljä viikkoa Tarinat ovat valloittaneet pentuhuoneen. Elämä pentulaatikon lämpimässä suojassa on taaksejäänyttä. Parin päivän ajan laatikosta on poistuttu sukkelasti kiipeillen. Toissapäivänä töistä tullessani, kipittivät kaikki neljä hännät iloisesti vispaten minua vastaan huoneen portille. Edellisen yön he vielä suostuivat laatikossa viettämään, mutta viime yönä oli katras lähtenyt Taika-mamman luokse huoneeseen. Tänään en sitten heitä enää yrittänytkään päiväksi laatikkoon laittaa.
Koska huikea pakkaskausi jatkuu edelleen, olen nyt sitten vain yrittänyt vuorata pentuhuoneen lattiaa karva-alustoilla, jotta olisi hiukan lämpimämpi pentujen nukkua. Kummallisesti kuitenkin paljas lattia houkuttelee nukkumapaikaksi.


 Tarinat ovat kasvaneet leikki-ikäisiksi. Sisarusten kanssa on kiva telmiä, painia, koitella voimiaan, harjoitella murinan vaikutusta ja vinkaista, kun naskalihammas uppoaa liiaksi turkkiin.


Lelumaailma alkaa kiinnostaa niin ikään. Tyttö 1 sai upean saaliin ja pian saaliilla olikin neljä tassua allaan.


Poika 2 saalisti makkaralelun. Sitä retuuteltiin pitkin huonetta suurena aarteena.
'

Tyttö 2 tutustuu nyörilelun saloihin - tosin joku muu on jo purkanut ja availlut lelun solmuja... oliskohan olleet Hopea-pennut asialla :)


 Poika 1 vielä pohdiskelee mitä lelurenkaalla voisi tehdä  - onko se lelu lainkaan....


Tyttö 1Tytöt supattelevat salaisuuksia toisilleen leikin lomassa..Tyttö 1
Tyttö 2


Veljekset kuin ilvekset


Poika 1
Ihan söpösti vaan
Poika 2


Oman Taika-mamman viereen on leikkien päätteeksi ihana käydä unituhisemaan.

Taika & Tyttö 1
Poika 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti