lauantai 2. tammikuuta 2016

Tarinoiden uutta vuotta Vuosi on vaihtunut. Uudenvuoden aatto otettiin vastaa rauhallisesti kotitunnelmin. Kaikki kotoiset koiramme makoilivat rakettien paukkuessa levollisina. Pari - siis lähinnä Niehku ja Nukka - rötköttivät tapansa mukaisesti sohvalla pitkin pituuttaan. Silloin tällöin hiukan korvalehti heilahti raketin pamahtaessa. Kaksi tyytyi makoilemaan olohuoneen lattialla -  Neera ja Tarinoiden Nalle-isoisä. Taika puolestaan hoiti katrastaan - eipä häntäkään meteli häirinnyt.


Tänään Tarinat ovat 10 vuorokauden ikäisiä. Kaikkien painot ovat tuplaantuneet syntymäpäinosta, kuten kuuluukin. Pentulaatikossa on hyvin tyytyväisiä Tarinoita edelleen - syövät, nukkuvat, syövät - ja Taika emo huolehtii omatoimisesti kaikesta hoivaan liittyvästä. Upeaa!


 Tänään ensimmäiset silmäluomet ovat raottuneet. Tumma prinsessa ehätti ensimmäisenä tirkistelemään kuulasta pakkaspäivää. No kukin ajallaan. Laatikossa punnerretaan jo kovaa vauhtia eteenpäin. Unille keräännytään kasaan tai sitten etsitään sopiva oma unipaikka laatikon reunamilta. Taika viettää vielä paljon aikaa pentujen kanssa pentupesässä - hyvä niin, koska pakkasten myötä vanha talomme on jälleen varsin vilpoisa. Pysyvät pennut lämpiminä mammansa turkin suojissa.

tumma prinsessa Taika- mamman hoivissa

tyttö 1 makoilee rentona masu täynnä maitoa
veljekset
Tarina kuvassa 9vrk ikäisiä

Taikan oma perhe kävi eilen tervehtimässä ja ihastelemassa Tarinoita. Taika otti iloisesti vieraat vastaan ja esitteli ylpeänä pentulaatikon aarteensa. Rauhassa malttoi syötellä ja hoitaa. Nyt on meillä myös ajatuksia millaisia Nereaneidon Tarinoita pennuista kuullaan - Taikan perheen tytöt toivat omat ihanat ehdotuksensa mukanaan. Aikanaan sitten kertoillaan... minkälainen Tarina kukin on. Kiitos Iiris ja Meeri!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti