torstai 14. tammikuuta 2016

Tassuttelevia Tarinoita - kolme viikkoa
Tarinat saavuttivat tänään kolmen viikon iän. He ovat hyvin reippaita koiranalkuja. Pentulaatikosta ei vielä kukaan ole onneksi päättänyt sulkeltaa laidan yli, mutta pentuhuoneen lattialle nostettuna, ei paikalleen jää kukaan. Tutkimusmatkailu on alkamassa - maailmaa odottaa Tarinoita. Taika on huolehtiva mammakoira edelleen - toki pentuhuoneesta poistutaan muun lauman seuraan, kun velvollisuudet on hoidettu ja pentuset vetelevät sikeitä. Painot nousevat jokaisella tasaisesti. Tänään puntarista löytyi lukemia 1570g - 1750g - 1665g - 1720g.

3-viikkoispotretit

Poika1
Poika 1

Poika 2
Laulanpa aarian teille - poika 2


Poika 2

Tyttö 1
Tyttö 1

Tyttö 2 
Tyttö 2

Siskokset

Tarinat 3 viikkoa


Ja kuluneen viikon levein, makein haukotus - tyylillä 18 päivän iässä tyttö 2


Aidan takana jaksetaan odotella ensivisiitille kutsua. Kuka sen mahtaakaan virallisesti ekana saada? Neera jo livahti pentulaatikon äärelle käymään, mutta kutsuin vielä pikaisesti pois - siis ei tainnut edes ehtiä pieniä nähdä :)

Neera, Niehku, Nukka ja taustalla Nalle-vaari

Nalle-vaari

Nalle & tyttärensä Taika. Pitihän myös Taikan Neera- serkun tulla kuvaan poseeraamaan.


Nalle & Taika - isä & tytär

Viikonloppuna käväisi myös Nallen nuorimmasta pentueesta Tuike-tytär (Nereaneidon Tuulen Humina). Jos Taika on hyvin Nalle-isäänsä muistuttava, niin Tuike puolestaan on tullut aivan Minja-emäänsä. Tuike on pieni, siro lappalaisneiti - kaunis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti