sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Valloittavia TarinoitaTarinat ovat viime päivinä kokeneet aivan uudenlaisia elämyksiä. Taikalla maitoa toki riittää hyvin, mutta aloittelimme siitä huolimatta kuluneella viikolla kiinteämpien ruokien maistelun. Lautaselle sekoittelin broilerin jauhelihaa ja vähälaktoosista piimää. Hetki mikrossa lämmitystä. Kyllä maistui! Olisi maistunut Taikallekin. Taika odotteli toiveikkaana, jos lautaselle jäisi jotain hänellekin. Eipä jäänyt. Pennut nuolivat lautasen varsin perusteellisesti tyhjäksi.


Piimää löytyi tassuista, kuonosta, kaverin korvalehdestä :)


Joten Taikalla riitti puuhaa, kun pennut piti putsailla. Sen jälkeen Tarinat saivat makean jälkiruuan.
Tarinoilla oli masut pullollaan. Ei mennyt kuin hetki, kun koko joukko oli sikeäsä, makoisassa unessa.

Tyttö 2
Tyttö 1
mustaakin mustemmat pehmeät anturat <3


Laumamme karvatassut ovat uskollisesti kurkistelleet pentuhuoneen aidan takana - joko, joko nyt pääsisi? Tarinoiden Nalle-vaari sai itseoikeutetusti olla ensimmäin kutsuttu vieras pentulaatikon äärelle. Siinäpä tuo vaari istuskeli ja ihmetteli. Pohdiskeli varmaan, että onhan näitä palleroita ennenkin nähty. Ihmetteli, mitä näissä nyt on niin erinomaista. Tai sitten tunnisti koiranlailla sukulaisuutta - tiedä häntä. Joka tapauksessa Tarinat ovat ensimmäiset Nereaneitolaan syntyneet Nallen tyttären jälkeläiset :) Vanha herra on ikää myöten lämmennyt uudelleen pennuille, taitaa jo vähän vaari höpsähtää.


Tarinat valloittavat. Ihana musta nelikko kipittää pentulaatikon laidalle, pieni häntä kovasti iloisesti vispaten. Ilolaulajiakin joukosta löytyy. Toistaiseksi he ovat vielä pysyneet lämpimässä laatikossa. Saisivat muutaman päivän vielä pysyäkin. Pentuhuoneen lattia on varsin viileä paljasmahaisille pennuille.


Pentulaatikosta nostiskelen Tarinat huoneeseen tutkimusmatkailemaan hereilläolohetkinä. Uteliaita ovat! Eipä mennyt kauaakaan, kun löysivät Taikan "salaisen nukkumanurkan". Välipalaa kiitos!


Tyttö 1
Poika 1
Poika 2 & Tyttö 2 edessä
Tyttö 2
Tyttö 1
siskokset
Poika 2

Sitten vielä hetki ihmetellään. Taika-mammakin löytyi ja masussa oli maidon mentävä kolo.
Kunnes on aika palata pentulaatikkoon uinailemaan. Tai sitten maailma vaan kovin kiinnostaisi lisää. Tytöt suunnittelevat jo uutta retkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti