keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Huikeat kuusiviikkoiset Tarinat Vihdoikin sateli uutta lunta tiistaita vasten yöllä. Muutama päivä kului sisäleikkien merkeissä. Ulkona satoi jäätävää vettä, piha muuttui kauttaaltaan luistinradaksi - ei lainkaa sopiva keli ulkoilla kenellekään. Tiistaiaamuna riemu olikin sitten melkoinen, kun Tarina nelikko kirmasi Taika-mamman perässä ympäri pihaa. Onneksi lumi ei heti sulanut pois. Vielä tänäänkin sitä on jäljellä, pikkupakkasen kera. Tarinat saavuttivat kuuden viikon iän. He pääsivät tänään yksitellen Taika-mamman kanssa pihaan. Ihan harjoituksen vuoksi ja olihan se toki mukavampi ottaa muutama kuva, kun tiesi kerrankin kuvattavan kohteen oikeasti :)
 Tyttö 1 on aina yhtä reipas. Kovaa vauhtia neiti kirmaili Taika- mamman kanssa luoksetuloharjoitusta. Kokeili lumikinoksen upottavuutta. Nakerteli vähän oksanpätkiä, hyppi ja pomppi innoissaan.


Tyttö 2 ei jää mitenkään siskonsa varjoon. Luonteen tiukkuutta on ehkä aavistus enemmän. Saaliskohteesta ei nimittäin taistelematta luovuta ja uudelleen yritystä löytyy. Murina tehostaa hienosti uskottavuutta :)


 Tämä neiti on kiinnostunut kaikesta mahdollisesta, myös rappusten kiipeilystä. Sieltäpä kolmannelta rapulta typykän metsästin turvaan - vikkeläkin siis on.Poika 1 on hiukan veljeään rauhallisempi. Enemmän sellainen "osaan olla söpö" - tyyppi naskalihampaidensa kanssa. Todella reipas menijä ja leikkijä. Haastaa tiukasti ja painimatsissa löytyy kyllä kasan päältä pomottamasta.


Poika 2 on kekseliäs. Poika löytyy aina sieltä missä tapahtuu. Pojalla on tahto kohdillaan, se ilmaistaan hyvin selkeä äänisesti. Tämä Tarina on myös keksinyt, että rappusia olisi kiva kiipeillä ylös.Taika vietti aikuisten hetkeä pihalla heti aamun valjetessa. Seurana Nalle-iskä ja Neera-serkku.


 Sitten vähän sukulaispotretteja
Tarinat ovat aivan vastustamattomia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti