perjantai 6. toukokuuta 2016

Tarinoita pentutreffeillä 5.5.2016
Kenai, Koda & Zira
 Toukokuun ensimmäinen viikko helli auringon ja lämmön kera. Helatorstaille oli sovittuna Tarinoiden pentutreffit. Oli kyllä aivan mahtavaa, että säiden haltija tarjoili upean kevätpäivän treffeillemme. Aurinkoa, lämmintä lähes 20 astetta - kyllä kelpasi Tarinoiden viilettää pihalla. Ikää Tarinoille on nyt kertynyt 4.5kk verran.

Taika-mamma & Tiana 

 Tarinat olivat varmasti toimeliaimpia pentuja mitä meillä on näiden vuosien aikana kasvanut. Niitähän ei juuri esteet pidätelleet. Tarinat menivät yli, ali ja läpi. Sama energisyys on jatkunut. Toimeliaita, kekseliäitä, puuhastelevia ovat olleet edelleen. Jokainen on myös ehtinyt tehdä pentumaiseen tapaan luvattomiakin juttuja. Kodan perheen puutarhan pensasmustikat ovat vaihtaneet paikkaa. Tianan perheen piha-aidan aukkokohdat on havaittu ja kokeiltu. Zira on koetellut Tupsu-isoisoisänsä hermoja ja Kenai puolestaan on harjoitellut hihnojen pureskelua. Toki jokaisen hampaat ovat mallikkaasti pureutuneet epäsopiviin muihinkin kohteisiin, myös omistajiensa käsiin ja jalkoihin. Tarinathan olivat pentuja, jotka eivät hevillä luovuttaneet saalistaan - oli sitten kyseessä lelu tai meikäläisen käsi.

Zira & Kenai

 Zira & Kenai olivat aivan innoissaan isosta vesikupista. Vesi loiskuteltiin ja läträttiin oitis kahden puuhapeten toimesta kupista maahan. Sitten kaivettiin yhdessä kuoppia sinne ja tänne. Lopputulos kuivassa säässä oli kuin olikin aika kurainen - vesi ja hiekka toimi! Zira laittoi veljet napakasti järjestykseen - tämän neidin sisukkuus on kyllä vertaansa vailla.

Zira
Toinen puuhapari olikin sitten Tiana & Koda. Heillä leikkien ilme oli vähemmän kuraisuutta aiheuttava. Toki kuopan kaivaminen heiltäkin onnistui ja liittyipä siihen hetkeksi avustamaan myös Taika-mammakin. Pallokin oli kiva juttu ja Koda kauniisti pyyteli Tianaa pallopeliin. Tianalla on edelleen korvat varsin taitossa. Muoden Tarinoiden korvat ovat nousseet pystyyn. Jokohan nyt vihdoinkin olisi kasvamassa ensimmäinen taittokorvainen Nereaneitolainen :) - Tiana on vieläpä sijoitustyttöni <3. Rölli-isän toinen korva on taitossa. Nalle-vaarin tädillä on hyvin taitot korvat ja Nalle-vaarin isoisällä myös - joten kyllä niitä suvussa on.

Koda & Tiana
Tiana

 Pihalta löytyi myös salaattia syötäväksi - välipala maistui :)
 Tiana oli hiukan sitä mieltä, että oman mamman seurassa on kiva viettää aikaa myös pentutreffeillä. Muita sisaruksia piti leikin tiimellyksessä haukkuen paimentaa. Olipa niin Nalle-isoisän näköistä puuhaa, että kyllä tunnisti sukulaisuuden. Tiana tosiaan hauskasti paimensi takana kolme sisaruksen juoksentelua - kaartaen puolelta toiselle ja samalla käytti haukkuääntään. Nalle-vaari toimi täsmälleen samoin pentuvaiheessaan.
Nalle-vaari sai tulla myös treffien lopuksi moikkaamaan Tarinoita - haukkui ne sitten oikein kunnollla kuosiin!"Tiana" - Nereaneidon Tarina Tianasta
"Zira" - Nereaneidon Tarina Zirasta
"Koda" - Nereaneidon Tarina Kodasta
"Kenai" - Nereaneidon Tarina Kenaista
Koda


Iltapäivän päätteeksi Tarinat alkoivat hiukan hiipua ja kotimatkalle lähti hieman väsyneempiä koiruuksia. Kiitos teille kaikille, kun pääsitte paikalle. Valitettavasti Rölli-isän omistajalle tuli työeste, mutta Rölliä varmasti tapaamme toisissa merkeissä myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti