sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Aidan & Haltin Sointuvien kolmas viikko - liikunnallisesti, nauttien....
Sointuvat ovat kuluneen viikon aikana oppineet paljon uusia taitoja. Huomenna he täyttävät kolme viikkoa. Puolen viikon aikaan korvat aukesivat. On aina yhtä ihana hetki, kun huomaa pentulaatikon äärelle mennessään ja höpötellessään pennuille, että sieltä ne päät nousevat pystyyn ja sitten horjuvin tassutteluin kipitetään laatikon reunalle seurustelemaan. Vastaillaan jutusteluun mahtavalla äänikirjolla vingahdellen, haukahdelle, muristellen - kuka mitenkin. Tämä on viikko jolloin pennut tosiaan alkavat muistuttaa aitoja koiranpentuja.


Aida hoitaa pennut antaumuksellisen rauhallisesti. Toki pentujen nukkuessa Aida tulee rentoutumaan meidän muiden seuraan. Makoilee terassilla tai omenapuun katveessa. Kuulostellen kuitenkin hyvin tarkasti, milloinka pennut kutsuvat palaamaan. Maitoa on riittänyt sopivasti edelleen. Painot nousevat juurikin hyvällä tahdilla. Toinen tytöistä on hiukan pienempi ja isommat veljet aika pontevasti kyllä neidin poistavat ruokailemasta, joten olen vahtinut tytön syömishetkiä niin paljon kuin vain olen pystynyt. Tyttö nostaa painoaan ihan omaan rauhalliseen tahtiinsa.Pentulaatikossa vilske on lisääntynyt huimasti. Oman sisaruksen arvo tulevana leikkikaverina on oivallettu ja leikin alkeet ovat harjoittelun alla. Kaveri kumotaan, kaverin yli kiipeillään tai ryömitään ali. Kaverin häntä ja korvat pureskeltavaksi ovat löytyneet. Mikäpä sen hauskempaa kuin leikkipainia sisaruksen kanssa!
Tyttö 2 mukkelismakkelis
Ruokabaarilla vieraillaan tasaisin väliajoin. Aida on rauhallinen mammakoira, vaikka seitsikko Sointuvia saa melkoisen hässäkän aikaiseksi, kun kilpailevat sopivista nisistä nälän yllättäessä. Hetken kuluttua kuuluu sitten tasainen mussutus. Sitten alkaakin jo unihiekka hiertää silmissä - on aika uinahtaa toviksi.Veljekset - Poika 2 oikealla

Ei voi olla suloisempaa näkyä <3


Ja laitetaanpa sitten myös kolmiviikkoisten kuvat yksilöllisesti. On aina niin kiva seurata miten pennut muuttuvat ulkonäöllisesti, väritykset muuttuvat päivä päivältä selkeämmiksi.

Tyttö 1- musta vaalein merkein
Tyttö 1
Tyttö 2 - riistanvärinen
Tyttö 2
Poika 1 - riistanvärinen
Poika 2 - riistanvärinen
Poika 3 - musta vaalein merkein
Poika 4 - musta vaalein merkein
Poika 5 - musta vaalein merkein
Pieniä tassuja - isoja tassuja


Nukkua voi yksin tai kasassaEi kommentteja:

Lähetä kommentti