lauantai 6. elokuuta 2016

Sointuvat leikkisästi Sointuvat valloitavat maailmaa. On aika laajentaa tutkimusaluetta niin pihalla kuin sisälläkin. Leikkiminen sisarusten kanssa, aikuisten koiriemme kanssa lisääntyy päivä päivältä - näistä on kuoriutumassa todella ihkuja koirapentuja - ihan paras vaihe on alkanut!Ei päätä huimaa eikä tassua paina, kun Sointuvat tassuttaa kohti uutta ja kiinnostavaa...

Poika 3
Poika 2
Siskokset

Aida istuu hieman kauempana ja pitää kyllä touhuja silmällä ollen valmiina puuttumaan tilanteeseen, jos on tarvetta. Aida on mielihyvin luovuttanut osan leikityksistä leikkitäti Neeralle :) - ja Neera on riemuisssaan. Aida viettää jo myös kivoja omia aikuisten juoksuleikkihetkiä pihalla laumamme kanssa, kun pennut nukkuvat sisällä. Sitä riemua, kun saa kilpajuosta ympäri pihaa. Lenkilläkin Aida malttaa jo kävellä vähän pidemmän kierroksen - ei ole heti kiire pentuhuoneeseen.Kaikkea pitää tutkia, kokeilla tassulla, maistaa, purra, mutustaa, kaivaa - kaivaminenkin on aloitettu! Hortonomiopiskelu on hyvässä vauhdissa.


Poika 1
Tyttö 2

Lyhyitä tuumaustaukoja on syytä välillä pitää - miettiä suunta ja seuraava tutkimuskohde.

Poika 5
Tyttö 1

Pikkuretkeilijät väsyvät nopeasti - pitää kerätä uutta voimaa ja nukkua hetki. Virkeänä jaksaa taas.Neera on jo sisällä päässyt leikittämään Sointuvia. Vihdoinkin oli aika siirtyä myös pihaleikkeihin. Ei tuo kovin viisaalta näytä, mutta pääasia, että pennuilla on kivaa.


Neera och Lilla

"Ihan viisas leikkitäti?"


Reilu tasajako?  Mulle kaks sulle viis :)Neera johdattaa Sointuvia pihalla uusiin juttuihin. Toistaiseksi vasta pieni etuosa pihanurmesta on retkeilykohteena. Ei mene kuin pari päivää siihen, kun Sointuvat ottavat koko pihan haltuunsa. Sitten onkin kiva aloitella luonapysymis / luoksetulo harjoituksia. Pikkuiset kipittävät vauhdilla luokse, kun sopivan sointuvasti heille kutsua laulelee :)
Tykkään susta niin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti