lauantai 24. kesäkuuta 2017

Siidan & Niiskun pentulaatikot valmiina...


Siidan & Niiskun odotusaika lähenee huipentumaa


Niisku
kuva Sanna Kalliosaari
 Niisku ei pidä kuvaamisesta - hän haluaa pitää pyöristyvät linjansa uteliailta katseilta piilossa. Kyllä tuo Niiskun selkäkin osoittaa miten kauniisti rouva on pyöristymässä Röllin pentuja kasvatellessaan. Niiskulla odotusta jäljelllä vielä reilut parisen viikkoa.
Odotettavissa on kauniita, perinteisiä lapinkoiria- mustia vaalein merkein. Niiskun ja Röllin tulevasta pentueesta tarkemmat tiedot löytyvät oheisen linkin takaa: Niiskun & Röllin pentue

Tiedustelut tulevasta pentueesta: arja.tomminen (at) gmail.com tai puhelimitse 050 5728948Siidalla puolestaan odotusaika alkaa käydä vähiin. Tänään tiineyttä takana 55 vrk, joten viikon sisällä odotamme Siidan & Roopen pentujen syntyvän. Kuvatessa Siida oli puolestaan sitä mieltä, että seisominen ei ole painavan mahan kanssa mukavaa - kuvassa näyttää kyllä tämän hyvinkin selvästi - "onko pakko?"
Pikkuhiljaa aloittelemme lämmönseurannan ja tulevan mammakoiran vointia seuraillaan tarkasti. Kaikkinaiset pesäkolot alkavat kiinnostaa, joten kulkeminen tapahtuu hihnassa. Ruoka on vielä maittanut pienen lisähöysteen kera - röyhtäilyttää ja närästää varmastikin jo. Joten aterioita tarjoillaan pienissä erissä. Lenkillä hissutellaan eteenpäin ja puoliveljen vauhdikkaat leikkimispainit torpataan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti