maanantai 24. heinäkuuta 2017

Makoisasti uinaillen, sinisilmäisesti tirkistellen - Niiskun & Röllin seitsikko
 Niiskun ja Röllin seitsikko kasvaa hyvin. Pennut ovat jo reippaasti harjoittelemassa nousua huojuville tassuille. Kesken nousun jähmetytään hetkeksi keskittynyt ilme kuonolla - ja alustalle syntyy ihan omatoimisesti pissat. Niiskun ei siis ihan koko aikaa tarvitse enää pentuja pissattaa. Syöttää kylläkin - kasvavat pennut tarvitsevat energiaa. Ne syövät, uinailevat ja hetken ovat hereillä kunnes uni taas voittaa. Uni on rentoutuneen syvää - kuuluu unituhahduksia, haukahduksia ja tassut vipattaa, kun nähdään jänniä unikuvia.


Tyttö 2Sitä nukahdetaan sisarus tyynynä päällekäin, vierekkäin ja joskus ihan itsekseenkin sopivaan paikkaan. Niisku poistuu laatikosta omaan lepopaikkaansa - välillä löhöilemään nojatuoliin ja välillä viileämmälle lattialle. Niisku on niin rauhallinen mamma. Ruoka uppoaa hyvin - onneksi, sillä seitsemän nälkäistä ja kasvavaa pentua vaatii aikapaljon evästä mammakoiralta. Niinpä Niisku herkuttelee runsailla aterioilla, joita vielä höystettään lisukkeilla.
Nyt Niisku on jo sallinut parin meidän vanhimman koiran käydä aidan takana kurkistelemassa - tai no puolen metrin päästä nyt ainakin.
Kuvissa he ovat 11 päivän ikäisiä. Huomenna ikää tulee 2 viikkoa ja pian sitten tulevat perheet pääsevätkin livenä pentuja katsomaan - pentuhuoneen ovi aukeaa vierailijoille.


Tyttö 2 & Poika 1

Poika 1


Tyttö 1


Poika 2

Poika 3

Poika 4Poika 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti