tiistai 25. heinäkuuta 2017

Niiskun & Röllin seitsikko 2 viikkoisia
Peruutuksen vuoksi nyt
vapaana urospentu!
Pentulaatikossa alkaa olla vilskettä ja vauhdikasta menoa, kun kahden viikon ikäiset Niiskun & Röllin pentuset harjoittelevat liikunnallisia taitojaan - osa maltillisemmin osa vauhdikkaammin. Niisku hoitaa huolellisesti ja huolehtii pentujen ruoka-ajoista esimerkillisesti. Syönnin jälkeen hetken pennut ovat hereillä, mutta nopeasti vielä uni voittaa.
Lähipäivien aikana pentujen korvat myös aukeavat ja se onkin ihana hetki, kun laatikon äärelle juttelemaan mennessä, pennut kipittävät seurustelemaan - sillä hetkellä tosiaankin huomaa, että "marsuvaihe" on ohitettu - laatikossa on aitoja koirapentuja :)

Vähitellen alkaa myös luonteiden eroavaisuudet hahmottua ja tulla esiin - kehitystä on aina kiva seurata. Päivittäin tilanne vaihtelee pentujen oman vireystilan mukaan.
Pentuhuoneen ovi on vielä muilta laumamme jäseniltä suljettu, mutta eiköhän tuo Nalle-vaarimme saa etuoikeutetusti ensimmäisenä käydä pentuja nuuhkimassa - aina yhtä rauhallisen ystävällisesti - kunhan Niisku vierailun hyväksyy.

Nyt on lupailtu myös ilmojen lämpiävän, joten viikonloppuna lähdemme nuuhkimaan pihanurmikon tuoksuja - pennuilla ihmeteltävää tulee riittämään. Aluksi toki vain hetken.

Ja pianhan koittaa myös hetki, jolloin tulevat perheet pääsevät tutustumaan livenä seitsikkoon :)


Mikäli lisää muutoksia tilanteeseen ei tule, on 6 pennulla omat kodit odottamassa. Tytöt lähtevät Järvenpäähän ja Ylöjärvelle. Pojat Ouluun, Viitasaarelle, Hämeenlinnaan ja Kaarinaan. Eli yksi pentu kaipaa vielä omaa kotia.

Peruutuksen vuoksi on tänään vapautunut urospentu!

Tiedustelut: arja.tomminen(at)gmail.com tai 050 5728948

Nimet ovat jo olleet mietinnässä. Tämä on Nereaneidon S-pentue ja nimet tulevat olemaan alkujuurien mukaan saamelaisia nimiä / sanoja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti