torstai 13. heinäkuuta 2017

Siidan ja Roopen Helmet 2 viikkoaSiidan ja Roopen Helmet- pennut ovat saavuttaneet maagisen kahden viikon iän. Se on rajapyykki jolloin lähinnä aiemmin marsuja muistuttaneet pötköt alkavat näyttää oikeilta koirapennuilta. Silmät ovat osalla täysin auki ja loputkin kurkistelevat maailmaa sinisilmäisesti - tässä vaiheessa.
Ensimmäiset hapuilevat askeleet laatikossa on esitetty. Lupaavia painiotteitakin harjoiteltu - siitä se leikki alkaa! Tosin hyvin rauhalliselta pentueelta nämä Helmet toistaiseksi vaikuttavat.

Tytöt

Pentulaatikossa on kauniin kiiltävaturkkisia, pulleamahaisia ja tyytyväisiä pentuja. Siida on hoitanut rauhalliseen tapaansa edelleen pesuettaan hienosti. Kaikki pennut kasvavat omaan tasaiseen tahtiinsa. Pikkumusta on edelleen pienin, mutta pitää kyllä loistavasti puolensa isojen velipoikien rynnätessä nisille. Osa on jo ylittänyt kilon rajapyykin painossa.
Pennut näyttävät vahvaluustoisilta, tassut ovat muhkeat.


Osaahan nämä myös jo söpöstelyn taidon. Yllä Poika 1 ja alla Tyttö 5 esiintyy. Emon karvoissa on lämmintä oleilla vielä ruokailun jälkeenkin. Ja nuo pikkutassut ruskeine pehmeine anturoineen - ne tuoksuu vielä pennulta.
Pentujen väritykset ovat nyt selkiytyneet. Tummat tytöt ovat molemmat perinteisiä mustia vaalein merkein. Poika 1 on parkki vaalein merkein ja loput ovat riistaparkkeja merkein. Sitten koko joukko yksilöllisesti
Kaikki allaolevat kuvat Henna Lähevirta - Kiitos Henna :)

Helmet 2 viikkoa
Pentu 1 - poika, parkki vaalein merkein 
Pentu 2 - tyttö, riistaparkki
Pentu 3 - tyttö, musta vaalein merkein
Pentu 4 - poika, riistaparkki
Pentu 5 - tyttö, musta vaalein merkein
Pentu 6 - tyttö, riistaparkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti