torstai 20. heinäkuuta 2017

Siidan & Roopen Helmet 3-viikkoisiaSiidan & Roopen Helmet


Pentu 1 - poika (parkki vaalein merkein)


Pentu 2 - tyttö (riistaparkki)


Pentu 3 - tyttö (musta vaalein merkein)

Pentu 4 - poika (riistaparkki)

Pentu 5 - tyttö (musta vaalein merkein)


Pentu 6 - tyttö (riistaparkki)

Helmet ovat jo vauhdikkaita koiranpentuja. Kävely on hallinnassa, tosin osin vielä pyllähtelevää tyyliä. Painileikit sisarusten kesken ovat alkaneet. Mielipiteitä kertoillaan kuristen, muristen, haukahdellen, vinkuen. Ympäristöä tutkaillaan kiinnostuneena ja pentulaatikko alkaa olla auttamatta liian tylsä - reviiriä tullaan kohta laajentamaan. "Jollei pentulaatikon etulaita katoa, niin sitten ylitetään se" - tuumaa pennut.
Kynsiä on lyhennelty jo useita kertoja. Matolääke nautittiin ilman suurempia tyrmistyksiä. Nyt onkin sitten vuorossa kiinteiden ruokien maisteluharjoitukset - laktoositonta maustamatonta jogurttia kera jauhelihan noin niin kuin alkajaisiksi. Vähitellen sitten nappulaa joukkoon lisäten - pehmennettynä toki.
Ensi viikolle ilmatieteenlaitos juurikin lupailee lämpimämpiä kelejä - ehkä jopa hellettä. Pennut pääsevät aloittelemaan ulkoiluun tutustumisen ja harjoittelemaan nurmikkokävelyä ja kuoppiin tupsahtelua - jännää tiedossa!

Pentueen rekisteröinti on aloitettu Kennelliiton omakoirassa. Roopen omistajat kävivät illalla hyväksymässä pentueen, joten nyt sitten odotellaan vielä pentutarkastusta mikrosirutuksineen, jotta saadaan rekisteröinti tehtyä loppuun.

Pentueesta tulee löytymään Nereaneidon Helmen Kalastaja, Helmen Kantaja, Helmen Haltija, Helmen Perijätär, Helmen Pyörittäjä, Helmen Punoja - kuka on kukin selviää sitten tuonnenpana.
Annetaan heidän nyt kasvaa ja esitellä taipumuksiaan ja ominaisuuksiaan, luonteenpiirteitään ennen päätöksiä.

3-viikkois kuvat Henna Lähevirta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti