keskiviikko 23. elokuuta 2017

Niiskun & Röllin Ässät 6 viikkoaÄssä-pennut ovat nyt kuusiviikkoisia, eilen täyttivät. Maanantaina kävimme eläinlääkärillä pentutarkastuksessa ja samalla he saivat mikrosirun. Rekisteröinti on nyt valmis. Pennut olivat luonteidensa mukaisesti hyvin reippaita tohtorin vastaanotolla. Kyllä he esittelivät kaikenlaiset osaamansa touhut. Mustatyttö roikkui lahkeessa ja murisi, seuraavaksi pusutti eläninlääkäriä ja esitti maailman suloisinta pentua.
Kaikki pennut olivat kunnossa. Ei yhtään napatuyrää, kaikilla pojilla kivekset paikoillaan. Sydänäänet kunnossa. Murina ja mielipide kohdillaan. Yksi pieni hammas oli vielä puhkeamatta, mutta kaikilla myös purennat kunnossa. Oli siis mukava käynti Tervakoskella :)Kuusiviikkoiset Ässät ovat pursuavaa energiaa täynnä. Pihalla he levittäytyvät oikein sujuvasti koko alueen laajuudelle. He juoksevat, pomppivat, nuuskivat, painivat, leikkivät, kaivavat, syövät ja maistavat kaikkea ... tunnin he yleensä jaksvat touhuta, sitten nukkumatti kutsuu. Sypressin alta löytyy sopivia kolosia käpertyä nukkumaan.


Sarri on vauhdikas neiti
Kuoppia, lehtiä, oksia, omenoita, häntiä, tassuja, Niisku-mamman poskivilloja, häntäkarvoja, sypressin oksia, kiipeilyä.. he ehtivät ja he oppivat ja he taituroivat - ihan mahtavaa porukkaa!
Onneksi he myös välillä hetken söpöilevät yksilöpotrettia varten :)

Mango harrastaa kasvitiedettä
Muro on kulinaristi
Elmo jatkaa kaivuuperinteitä
Kirre on kuurupiilosilla
Unto hallitsee söpöilyn
Sarri miettii seuraavaa kujeilua


Ja kurkataampa sitten yksilöllisesti miltä kukakin kuusiviikkoinen Ässä näyttää.

Poika 1 - N. Searra - Unto

Poika 2 - N. Suohtas - Kirre
Poika 3 - N. Stuoris - Manu 
Poika 4 - N. Skabma - Elmo
Poika 5 - N. Smarvi - Muro
Tyttö 1- N. Sieidi - Mango
Tyttö 2 - N. Sarri - Sarri

Mango & Sarri pääsivät leikkimään päivänä yhtenä meidän nuorimpien tyttöjen Novan ja Neeran kanssa. Nova esitteli molemmille tytöille kauniin leikkiinkutsunsa.
Neera pyörähteli nurmella selällään ja pennut saivat kiipeillä yli.
Neera rakastaa pentuja!
"Tykkään susta niin, että ...." - Neera -
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti