maanantai 28. elokuuta 2017

Niiskun & Röllin Ässät - seitsemäs viikkoÄssät lähentelevät jo seitsemän viikon ikää. Vauhti on sen mukainen. Piha-alue on laidasta laitaan käytössä. Kaikki kivet ja kannot käännetään, oksanpätkiä pureskellaan, omenoita maistellaan - Ässät viettävät mukavaa koiranpennun elämää. Niisku leikittää seitsikkoa välillä vauhdikkaasti - juosta kirmailee ympäri pihaa ja sypressiä ympäri. Pennut yrittävät pysyä matkassa :)

Tyttö 2 & Poika 4

Poika 2

Kuurupiiloa lehdistössä, painia nurmikolla, kiipeleilyä kivikasan päälle, rappusille - liikunnalliset taidot ovat mahtavat jo.
Tyttö 2 tyylinäyte - iloisesti rallatellen

 Hauskinta on kuitenkin selvästi kaivamisharjoitukset!


Poika 4 - perusteellisesti 
Tyttö 1- kuopan kuningattarena?


Niisku & Tyttö 1

Maanantaina 28.8.17 kuvailin heitä tietän, että pian yhteinen aikamme täällä Nereaneitolassa on ohitse. Tiistaina Ässät täyttävät seitsemän viikkoa ja alkaa luopumisen aika. Viikot kuluivat jälleen salamannopeasti. Viikkoihin liittyi paljon ikimuistoisia hetkiä, kiireisiäkin päiviä ja jännittäviä tunnelmia. Ässien joukossa käväisi Nalleni tyttärentyttären pennuista Kiisa-tyttö hoitopentuna. Pari muuta hoitopentua oli samanaikaisesti sijoitustyttöni Siidan hoivissa Pekolassa. Joten puuhaa riitti, kun hoitopennut olivat tullessaan vasta kaksiviikkoisia. Hyvin sujui heilläkin ja he kotiutuivat oman mammansa hoiviin reilun kolmen viikon iässä hyvinvoivina.

Nalle & hoitopentu Kiisa -
Nallen tyttätyttärentytär - Vaari niin polleana!


Ässät vielä yksitellen

N.Searra - Untamo
N. Suohtas - Kirre
N. Stuoris - Manu
N. Skabma - Elmo
N. Smarvi - Muro
N. Sieidi - 
N. Sarri - Sarri

Sarri on aina menossa - tutkimassa iloisena ihan kaikkea!
Mango vielä mangona

Niisku on ollut erinomainen mammakoira. Niisku hoiti pennut hyvit itsenäisesti, ei siihen meikäläisen apuja tarvittu. Pennut kasvoivat tasaisesti sopivasti painoa nostaen. Niisku ohjasti heitä rauhalliseen tapaansa. Niisku lähtee myös omaan kotiinsa takaisin, kun Ässät täyttävät  luovutusiän. Osa lähtee heti tiistaina ja osa sitten muutamien päivien sisällä. Meidän laumaa saakin sitten leikittämisvuoron - he onnelliset.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti