lauantai 19. elokuuta 2017

Siidan & Roopen Helmet matkasivat maailmalle....Siidan & Roopen Helmet täyttivät seitsemän viikkoa torstaina 17.8.17. Helmien tulevien omien perheiden odotus vihdoinkin päättyi. Torstaina aamusta Halti & Esme tulivat Nereaneitolaan tutustumaan vielä omiin lähisukulaisiinsa. Niehku- isoisoäiti otti vähintäänkin onnellisena kaksikon vastaan. Neera-täti toki pääsi myös leikittämään kuten Nalle-isosetäkin. Miten meidän aikuiset koirat voivatkin olla niin hupsahtaneita aina pentuihin :)

Neera & Halti ja Esme
Halti saa pusutukset

"Tykkään susta niin..."
Nalle-vaari tarkistaa, että Halti pysyy matkassa
Esme & Halti


Halti pääsi ensimmäisenä matkaan kohti Lempäälää. Siellä on odotettu poikaa pitkään ja hartaasti. Nyt vihdoikin odotus palkittiin. "Halti", Nereaneidon Helmenkantaja on heidän uusi perheenjäsenensä.


"Esme", Nereaneidon Helmehaltija puolestaan ajeli Tampereelle oman haltijaperheensä huomaan. Esme on sijoitustyttöni ja palaa sitten toivottavasti aikanaan Nereaneitolaan hoitamaan omia pienokaisiaan.
Esme vietti meillä koko päivän tutustuen laumaamme. Myös Disa teki tuttavuutta pennun kanssa ja niinpä he nukkuivat vierekkäin ja vielä Novakin käpertyi heidän lähelleen uinailemaan.
Perjantaina oli sitten Ruskon ja Hallan vuoro kotiutua Nereaneitolan kautta.

Halla & Rusko

 "Rusko", Nereaneidon Helmenkalastaja tuo niin elävästi isosetänsä Nallen mieleen - aivan kuin Nallen pentukuvaa katselisin. Poika porhalsi pihalla reippaasti. Hyvä, kun kuvia sain napattua ennenkuin matka kohti Järvenpäätä alkoi.

Halla vietti päivän touhuillen Neeran ja Novan kanssa. Myöhään iltapäivällä katseet suuntautuivat portille, josko oma väki Hollolasta jo saapuisi hakemaan.
"Halla", Nereaneidon Helmenpunoja on yhtä vaalea riistaparkki väritykseltään kuten Siida mammansakin.

Meillä Neera- täti jatkoi haaveiluaan - niitä pentuja... niitä on niin mukava leikittää.
Niehku-isomummo esitteli oman tyylinsä istua rappusilla :)Illasta ajelin vielä Pekolaan laatimaan luovutuspaperit Hetasta ja Hillasta.
Molemmat tytöt jäävät Pekolaan ja näenkin sitten läheltä heidän kasvuaan ja kehitystään :)

"Heta", Nereaneidon Helmenperijätär jää Siida- mamman hoiviin ja leikkiä vauhdittaa myös puolieno Halti. Heta toivottavasti aikanaan sitten saa oman pentueensa Hennan luona Pohjantytin kennelissä.


Ja tämä pikkuinen, sympaattinen ihanuus "Hilla", Nereaneidon Helmepyörittäjä. Hänen tulevaansa mielenkiinnolla seuraamme, omaahan hän hiukan "töpömmän" hännän. Pikkuisen aivan hännänpäässä on voimakas j-koukun muotoinen ilmeinen häntämutka. Sen ei pitäisi kuitenkaan tytön menoa mitenkään haitata.Hennalle & Siidalle aivan valtavat kiitokset! Te olette <3.

Esmelle, Hallalle, Haltille, Hetalle, Hillalle & Ruskolle oikein kivaa pentuaikaa omien palvelijoiden parissa. Pentutreffeillä n 5kk iässä tavataan viimeistään! Ollaan kuulolla toki jo ennen sitäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti