lauantai 20. tammikuuta 2018

Pentusuunnitelmia keväälle 2018 - paimensukuisia lapinkoiria & Norjalaisia metsäkissoja

Riina, Nereaneidon Kevättaika ajeli kanssani kontrollisilmätarkkiin kuluneella viikolla. Silmät ovat edelleen täysin terveet, joten suunnitelma sulhasen tapaamisesta toteutuu maaliskuulla alkavista juoksuista. Sulhanen jo kävikin kontrollitarkeissa aiemmin.

Riina täyttää toukokuussa 4 vuotta, joten nyt on sopiva ikäkin ajatella pennutusta. Riina asuu Vantaalla lapsiperheen arkikiireiden keskellä. Riina sopeutui aikanaan hyvin "esikoisaseman" menetykseen. Riina on varsin rauhallinen, hötkyilemätön tyttö. Tasapainoinen ja ystävällisen avoin. Riina käy ulkoilemassa myös naapurin iäkkäämmän rouvan kanssa pitkiäkin lenkkejä ongelmitta.
Kertaalleen Riina on käynyt lampailla ja kiinnostusta kyllä löytyi. Perheen arki on kuitenkin ollut sen verran kiireistä, että harrastuksiin ei ole ennätetty.

Riina ajeli tänne Hämeenlinnaan kanssani silmätarkkia varten. Käväisimme metsälenkillä nauttimassa tuulessa ja tuiskusta. Eläinlääkäriasemalla tyttö käyttäytyi upeasti. Huolimatta lukuisista muista koirista odotustilassa, osa aika innokkaitakin, Riina istui tai makoili jalkojeni vierellä käskystä. Ei mitään häsläämistä eikä piippaamista. Toki mielenkiinnon herätti silmätarkkiin tullut lapinkoiraherra - taisi tunnistaa omaksi rotukaverikseen!

Silmälääkäri sai rauhassa peilata silmät ja tosiaan hyvältä näytti.Riinalla on A/A lonkat, kyynärät ja polvet terveet. Geenitestit ovat puhtaat eli prcd-PRA, Pompe ja DM terve.

Riinalla odotetaan juoksujen alkavan maaliskuun alkupuolella ja sitten ajellaan tapaamaan sulhasta. Toivotaan, että tykästyvät toisiinsa <3

Mutta ennenkuin Riinan & herra X:n treffien aika on, niin meillä odotetaan syntyväksi kissavauvoja.

Disa & Kimi odottavat perheenlisäystä syntyväksi viikolla 7. Norjalaisia metsäkissoja syntyy Haaveeni-kissalaan. Haaveeni kissala - Norjalaisia metsäkissoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti